Welkom op de website van
Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld!

Holten

Trimzwemmen (volwassenen)

Conditie op een leuke manier opbouwen of bijhouden? Beter leren zwemmen? Kom dan trimzwemmen! 

Tijdens de trainingen zwem je niet zomaar baantjes maar werk je onder begeleiding van een trainer aan conditie en zwemtechniek. We kijken daarbij wat jij kan en geven feedback aansluitend op jouw niveau. Zo gaat het niet (alleen) om het aanleren van nieuwe slagen, maar juist ook om het verbeteren van de techniek van de slagen die je al wel beheerst. Denk daarbij eens aan de stelling: je stopt niet met bewegen omdat je oud wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met bewegen! 

Als je dagelijkse hoeveelheid beweging erbij in schiet, vermindert je kracht en conditie. Zwemmen is de ideale sport om daar blessurevrij wat aan te doen.
Een trimzwemtraining duurt drie kwartier. Deze is globaal ingedeeld in inzwemmen, verbeteren van diverse slagen, werken aan het verbeteren van de conditie en uitzwemmen. Dit doe je door middel van afwisselende opdrachten die naar eigen tijd en vermogen uitgevoerd kunnen worden. In de trainingen staan sportiviteit maar ook gezelligheid centraal.
Mocht je interesse hebben, kom dan 3 keer gratis meezwemmen. De trainingen worden gegeven in zowel het winter- als zomerseizoen. Iedereen tussen de 16 en 90 jaar is welkom.


Zwemtijden:

Mei t/m augustus:
Zwembad Twenhaarsveld (Buitenbad Holten)
Woensdag 20:00-20:45 uur (LET OP,  deze tijd is onder voorbehoud en afhankelijk van eventuele cursussen)

September t/m april:
Zwembad de Vijf Heuvels (Binnenbad Markelo)
Woensdag 19:45-20:45 uur
Zaterdag 8:15-9:15 uur


E-mailen