Welkom op de website van
Zwem- en Poloclub Twenhaarsveld!

HoltenVolwassenen:

Wat Is Een Zwem-Clinic?
Een Zwemclinic bestaat uit 8 trainingsavonden in mei en juni en wordt gegeven door ervaren trainers van ZPC Twenhaarsveld. Iedere training duurt 45 minuten. Je leert je techniek te verbeteren en werkt aan je conditie, dit kan in zowel schoolslag als borstcrawl. Je wordt in een baan ingedeeld naar jouw wensen en kunnen, zo krijg je altijd een passende training! Na 8 lessen heb je alle zwem tips en tricks ontvangen voor een geslaagde triatlon!


Voor Wie?
De clinic voor iedereen, vanaf 16 jaar, die zich goed wil voorbereiden voor een triatlon. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen: iedereen van elk niveau is welkom. Ook als je niet meedoet aan de Triatlon Holten, nodigen wij je graag uit om deel te nemen. De Zwemclinics zijn op de woensdagavonden van 19:30-20:15 uur.


Ervaar Het Zélf En Doe Mee!

Jeugd:

Wat Is Een Clinic?
De jeugdclinic bestaat uit vijf trainingsavonden in mei en juni en wordt gegeven door ervaren trainers van ZPC Twenhaarsveld en triathlonvereniging Triathlon Team Holten. Iedere training duurt ongeveer 75 tot 90 minuten. We oefenen iedere avond zowel het zwemmen en fietsen als het lopen. Ook gaan we oefenen met het wisselen van de verschillende onderdelen, krijg je tips om nog sneller te worden en kun je bovendien gezellig trainen met andere leeftijdsgenoten!


Voor Wie?
De jeugdclinic is er voor jongeren van 8 tot en met 15 jaar. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen: iedereen van elk niveau is welkom. Ook als je niet meedoet aan de Jeugdtriathlon Holten, nodigen wij je graag uit om deel te nemen. Om de trainingen voor elke leeftijd en ieder niveau interessant te maken, verdelen we alle deelnemers in leeftijdsgroepen.


Ervaar Het Zélf En Doe Mee!


Wil jij nu zélf een keer ervaren hoe het is om een triatleet te zijn? De trainingsavonden zijn op dinsdagen. Vlak voor de triatlon sluiten we af met een parcoursverkenning, hier krijg je de laatste tips en tricks en gaan we gezamenlijk (een verkorte versie van) het officiële Jeugdtriathlon Holten-parcours afleggen, zodat je weet hoe het er tijdens een wedstrijd aan toe gaat. De vijf trainingen beginnen iedere avond om 18.30 uur bij zwembad Twenhaarsveld en duren tot 19.45/20.00 uur.Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar trainers@zpctwenhaarsveld.nl
Opgeven voor de clinics gaat via: https://www.triathlonholten.nl/

E-mailen