Borstcrawlcursus

Foto door Emily Rose op Pexels.com

Wil jij graag (beter) de borstcrawl leren zwemmen? Meld je dan aan voor deze borstcrawlcursus! Dit is een beginnerscursus, dus voor als je nog helemaal niks van de borstcrawl kan tot en met het net kunnen volhouden van een baantje borstcrawl.

In 10 trainingen van elk 60 minuten leer je de borstcrawl stap voor stap. Zo werk je onder andere aan je ligging in het water, armslag, beenslag en ademhaling. Er zijn twee trainers aanwezig die de cursus verzorgen en je tips en tops geven. We beginnen helemaal vanaf de basis en werken toe naar een technisch goede borstcrawl.

Het leren van de borstcrawl doen we op een zo leuk mogelijke manier. Denk hierbij aan verschillende oefeningen, zowel individueel als met de groep werken en het gebruik van hulpmiddelen zoals zoomers (korte flippers). De hulpmiddelen die we gebruiken zijn aanwezig op het zwembad. Door op deze manier te oefenen zal je snel verbetering merken en zin hebben om er ook naast de cursus mee aan de slag te gaan. We adviseren dan ook om naast de cursus ook één keer in de week zelf te gaan zwemmen.

De cursus vindt plaats op woensdagavond van 19:45-20:45 uur in Zwembad de Vijf Heuvels (Markelo). Er is ruimte voor ongeveer 12 deelnemers zodat genoeg aandacht besteed kan worden aan iedereen. Als deelnemer zorg je zelf voor (aansluitende) badkleding en een zwembril. Kosten per deelnemer zijn €89. Dit is inclusief de entree voor het zwembad tijdens de cursustijden. Dit bedrag wordt eenmalig afgeschreven na inschrijving.

De borstcrawlcursus van februari zit VOL, we houden jullie op de hoogte wanneer een nieuwe cursus gaat plaatsvinden.

Mocht u vragen hebben? Mail ons dan via trainers@zpctwenhaarsveld.nl